У ТЦ Одеси серйозно травмувався дитина: швидка приїхала через 45 хвилин

 СЕГОДНЯ

У розважальному центрі Одеси, який знаходиться на Люстдорфській дорозі, серйозно травмувалася 12-річна дитина. Про інцидент повідомила його мати в соцмережі.

За її словами, зараз дитина знаходиться у відділенні травматології з компресійними переломами хребців. Хлопчик травмувався під час ігор на батуті. Жінка обурена тим, що в розважальному центрі з підвищеною травмонебезпекою не виявилося медпункту.

"Мою дитину винесли хлопчики з батута і поклали на підлогу. Сиділи з ним мами, поки я летіла до місця подій. Першу допомогу надати, крім свідків події, просто нікому! ... Викликала швидку я особисто, коли мчала до дитини. Я приїхала через 30 хвилин, швидка – на 10-15 хв пізніше", – розповіла мати постраждалого хлопчика.

Жінка написала заяву в поліцію. За її словами, вона хоче, щоб правоохоронці з'ясували, чому в розважальному центрі, де багато дітей, немає ні медпункту, ні медсестри.

У Головному управлінні поліції Одеської області підтвердили факт даного інциденту.

"Вчора, 26 грудня, ввечері в одному з дитячих розважальних центрів на Люстдорфської дорозі 12-річний хлопчик впав з батута. Підліток був госпіталізований в лікарню з компресійними переломами хребців", – розповіли правоохоронці.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення