У Туреччині через зливи обвалився чотириповерховий будинок

 СЕГОДНЯ

У турецькому Стамбулі впав чотириповерховий житловий будинок. Через сильні зливи у будівлі розмило фундамент, і вона обвалилася. Про це повідомляє The Independent.

Поруч із будівлею, яка впала, розташовано будівництво, де зводили ще одну будівлю. Швидше за все, будівельні роботи посприяли обваленню чотириповерхового будинку.

Спочатку впала стіна з кріпленнями, що підтримували будівлю, а потім і весь будинок. Рятувальники евакуювали мешканців, про потерпілих не повідомляється. Територію навколо оточили, будівельні роботи тимчасово припинені.

Раніше на Волині в селищі Любешів під час ремонтних робіт обвалилася стіна технічного коледжу Луцького НТУ. Висота стіни, яка впала, сягала майже 12 метрів. У 4-поверховому будинку навчального корпусу зруйновано 180 квадратних метрів зовнішньої фасадної стіни, з першого по четвертий поверх. Масштаби руйнування становлять приблизно 8% від загальної площі.

А в будівлі Коломийського економіко-правового коледжу Київського національного торговельно-економічного університетуа обвалилася фасадна стіна площею 80 квадратних метрів, зруйновані міжповерхові перекриття приміщень з четвертого по перший поверх.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення