У Туреччині знайшли мертву українську красуню з пакетом на голові (фото)

У Туреччині громадянку України 25-річну Христину Новіцьку, яка проживала в Бодрумі в провінції Мугла, знайдено мертвою на орендованій нею віллі.

Про це повідомляє турецьке видання Milliyet.

Попри те, що тіло українки було знайдене з поліетиленовим пакетом на голові та в наручниках, основна версія причини смерті - самогубство.

«Поліцейські, які працювали на місці злочину, стверджують, що молода жінка покінчила життя самогубством, оскільки всі три замки сталевих дверей вілли були зачинені зсередини, а на вікнах були залізні решітки», - повідомляє видання.

Поліції стало відомо, що Новицька тривалий час страждала від головного болю, тому часто їздила на лікування до України. Є припущення, що вона могла покінчити з життям через свою хворобу.

Сусіди та охоронці житлового комплексу, де українка орендувала віллу, розповіли, що вона жила одна. Із відеозаписів камер зовнішнього спостереження встановлено, що опівдні в четвер, 31 грудня, жінка замовляла їжу й більше не виходила. Розшукувати доньку почала мати, яка не могла до неї додзвонитися з України.

Тіло направлено до моргу інституту судової медицини Мугли для встановлення точної причини смерті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення