У ванній в київській квартирі випадково виявили труп задушеного чоловіка (відео)

У Києві чоловік вбив пенсіонера, за яким більше 10 років доглядав, отримуючи кошти від його родичів, які перебувають за кордоном. Чоловік задушив та заховав тіло підопічного у ванній. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Тіло вбитого чоловіка правоохоронці виявили випадково. До поліції надійшло повідомлення про те, що мешканець будинку на вулиці Почайнинській викидає речі з вікна. Вже на місці правоохоронці виявили, що той перебуває в неадекватному стані, ймовірно, під діє алкоголю чи наркотичних речовин.

Під час огляду приміщення охоронці порядку виявили тіло власника оселі у ванній, закиданого речами.

"Ми встановили, що фігурант останні десять років проживав у цій квартирі разом із 71-річним чоловіком та доглядав за ним. За це він отримував кошти від доньки підопічного, яка мешкає за кордоном, а також розпоряджався його пенсією. Проте останнім часом зловмисника дратувало, що дідусь вже не міг самостійно піклуватись про себе. Під час чергового конфлікту підозрюваний спочатку побив, а потім задушив свого підопічного, після чого поклав тіло у ванну та закидав речами", – розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника Подільського управління поліції Денис Сілочі.

Після скоєного зловмисник ще декілька днів жив із тілом загиблого та вживав спиртні напої. Проведена судово-медична експертиза встановила, що смерть пенсіонера настала внаслідок механічної асфіксії.

"Ми затримали 34-річного місцевого мешканця та за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченому частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. У рамках досудового розслідування буде призначено ряд експертиз, зокрема й судово-психіатрична для визначення осудності підозрюваного. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", – додав Денис Сілочі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення