У вбитого під Києвом поліцейського за день до смерті народився син

У вбитого в ніч на 5 травня біля кафе в Баришівці заступника начальника місцевого відділення поліції Антона Павленка за день до смерті народився син. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області.

Так, повідомляється, що у правоохоронця народилася дитина 4 травня.

Родині загиблого висловив співчуття голова Нацполіціі Сергій Князєв. Повідомляється, що розслідування злочину буде проводити слідчо-оперативна група під керівництвом начальника Департаменту внутрішньої безпеки генерала поліції третього рангу Євгена Коваля. Контроль за ходом розслідування покладено на першого заступника голови Нацполіціі генерала поліції другого рангу В'ячеслава Аброськіна. Для організації оперативно-розшукових заходів з відпустки відкликаний начальник ГУ Нацполіціі в Київській області Дмитро Ценов.

Нагадаємо, що стрілянина, жертвою якої став заступник начальника Баришівського відділення поліції Антон Павленко, сталася біля кафе на вулиці Київський шлях, 46 а в ніч на 5 травня. Як з'ясувалося, поліцейський на момент замаху перебував поза службою. Чоловікові вистрілили в шию, коли він вийшов на терасу. При цьому вбивство поліцейського правоохоронці пов'язують з його службовою діяльністю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення