У вбивстві жінки столичні міліціонери підозрюють її сина (відео)

 МВС України

На початку вересня до чергової частини Голосіївського РУ ГУМВС України у місті Києві надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки. Люди повідомили: із квартири на п’ятому поверсі відчувається трупний запах, повідомляє сайт МВС.

Одразу ж на місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці з’ясували: загибла – киянка, 1955 року народження. Тіло потерпілої направили для проведення судово-медичної експертизи, яка встановила: смерть настала внаслідок нанесення чисельних колото-різаних ран.

"Аби знайти вбивцю, міліціонери встановили коло осіб, із якими спілкувалася жінка. Допитані родичі потерпілої, сусіди та можливі свідки вказали на 22-річного сина потерпілої. Він із підліткового віку не проживав із матір’ю, але подекуди заходив до неї. Разом із тим між родичами часто виникали конфлікти. У ході оперативно-розшукових заходів працівники відділу карного розшуку відпрацювали всі місця можливого проживання сина потерпілої. Завдяки копіткій роботі молодика знайшли та доставили до райвідділу міліції. 22-річний молодик у скоєному злочині зізнався, а відтак розповів: причиною вчинення злочину стали гроші. Його причетність до вбивства підтверджують і зібрані речові докази. Затриманому офіційно оголосили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою. За вбивство матері йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі", розповів начальник Голосіївського райуправління столичної міліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення