У Вінниці 38-річний чоловік ховав "закладки" наркотиків у паперових стаканчиках

У Вінниці на вулиці Миколи Зерова патрульні помітили невідомого чоловіка, який поводився підозріло – постійно озирався і слідкував, чи ніхто за ним не стежить. Водночас намагався заховати щось біля паркану одного з приватних будинків. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Вінницької області.

Побачивши патрульних, чоловік заметушився ще більше. Інспектори вирішили встановити його особу. Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили 2 пачки з-під сигарет, в яких знаходилися 18 згортків з фольги з прозорою речовиною кристалічної форми. Біля паркану копи також помітили зім'ятий паперовий стаканчик ще з двома пакунками подібної речовини. Окрім того, 10 паперових стаканчиків патрульні виявили в поліетиленовому пакеті правопорушника. Сам чоловік зізнався, що намагався заховати у огорожі метадон з метою подальшого його збуту.

Під час бесіди він розповів поліцейським, що знімає номер в одному з готелів Вінниці, де зберігає іншу частину наркотичних речовин. На місце події патрульні відразу викликали слідчо-оперативну групу. Разом з підозрюваним поліцейські попрямували до його тимчасового помешкання і виявили там паперовий згорток з аналогічною речовиною. Слідчо-оперативна група поліції встановить всі подальші обставини справи і дасть правову оцінку діям 38-річного зловмисника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення