У Вінниці два пішоходи загинули страшною смертю (відео)

 СЕГОДНЯ

У Вінниці затримали водія, який 12 липня на автодорозі неподалік "Епіцентру" збив двох переходів і з місця пригоди зник. В результаті ДТП один з потерпілих загинув на місці події, інший – помер під час надання медичної допомоги.

Аварія сталася близько 1:00 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка біля виїзду з міста Вінниці, повідомляє прес-служба поліції області.

"За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля "ВАЗ 2115" допустив наїзд на двох пішоходів, які перебігали проїжджу частину дороги, і з місця пригоди зник. На місці аварії поліцейські знайшли номерний знак автомобіля правопорушника, уламки фари і інші речові докази", – йдеться в повідомленні.

В результаті аварії двоє жителів міста Летичів Хмельницької області у віці 28 і 29 років отримали травми, несумісні з життям.

Водій, причетний до скоєння ДТП, був затриманий патрульними на виїзді з міста. Ним виявився 45-річний житель Вінниці. Свою втечу чоловік пояснив переляком.

Алкотестер "Драгер" попередньо зафіксував рівень алкоголю в крові втікача 0,6 проміле. У водія відібрано зразки крові для остаточного встановлення ступеня сп'яніння людини на момент скоєння аварії.

Наразі чоловіка затримано за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення