У Вінниці лікар-хабарник вимагав у пенсіонера дві тисячі доларів за операцію

 СЕГОДНЯ

Затримано ортопеда-травматолога однієї з лікарень області з можливістю внесення застави в розмірі 1 мільйона гривень

У Вінниці узятий під варту лікар за вимагання та отримання 2 тисяч доларів США і 8 тисяч гривень неправомірної вигоди.

"У Вінниці затримали ортопеда-травматолога однієї з лікарень області, який вимагав та отримав у пенсіонера та інваліда 2 групи неправомірну вигоду в розмірі 2 тисяч доларів США і 8 тисяч гривень за сприяння в організації та проведенні операції із заміни тазостегнового суглоба", – повідомляє прес-служба прокуратури області.

Доктору повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внести заставу в розмірі 1 мільйона гривень.

Розслідування у кримінальному провадженні триває.

За скоєний кримінальний злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у вересні в Одесі стався шокуючий випадок: лікар в прямому сенсі слова залікував пацієнтку до смерті. Як повідомляє обласна поліція, у чоловіка навіть не було документів, що підтверджують його кваліфікацію лікаря-психіатра і дають право на лікування людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення