У Вінниці обвалилася недобудова: є постраждалі

 Канал 112

У Вінниці на вул. Соборній сталося обвалення на будівництві в дворі біля готелю "Франція". Наразі відомо щонайменше про трьох потерпілих, повідомляє "Вiнниця.info".

Видання передає, що спочатку медичну допомогу надали двом людям, на яких впала стіна. О 15:50 рятувальники дістали з-під завалів третього чоловіка, його передали медикам.

На місці працює рятувальна служба, є кілька карет швидкої.

Один із очевидців, який працює в "Скай-парку" (поруч із будівництвом, – ред.), каже, що коли почала падати стіна, то екскаватором намагались її втримати, аби люди встигли звідти втекти.

"Я працював і почув сильний гуркіт. Коли виглянув у вікно, то побачив стіну пилу. Як все було, я не бачив, але потім скрізь пил, я побачив, як екскаватор ковшом підтримав стіну, щоб вона далі не впала на людей", - розповів очевидець Іван.

Будівельник, який не називає свого імені, говорить, що все сталось миттєво і добре, що всі залишились живі.

"Ми всі в шоці. Все сталося миттєво. Добре, що хлопці живі. Знаю, що двох наших забрала швидка, ще один наче сам пішов додому", - каже чоловік.

Інформацію про двох госпіталізованих підтвердив начальник Вінницького міського відділу поліції Сергій Синявський. Він додав, що третій потерпілий відмовився від госпіталізації. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 172 ККУ (Грубе порушення законодавства про працю).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення