У Вінниці жінка намагалась зарізати подругу, але щось пішло не так (відео)

У Вінниці між двома знайомими жінками стався конфлікт. Після спільного вживання алкоголю подруги почали сваритися. Одна з них схопила ніж та порізала знайому. Про це повідомляють у поліції Вінниччини.

Подія сталась за місцем проживання потерпілої на вулиці Київській 19 червня близько 6 години ранку. Після спільного відпочинку між жінками, віком 27 та 35 років, виник конфлікт. Спочатку вони з’ясовували стосунки на вулиці, потім зловмисниця прийшла до потерпілої до квартири, де продовжилась суперечка.

Старша з них взяла в руки кухонний ніж та нанесла молодшій численні колото-різані рани. Загрози життю 27-річній потерпілій немає, після надання медичної допомоги її відпустили додому.

Затримали підозрювану безпосередньо на місці вчинення злочину патрульні поліцейські, які першими приїхали на виклик. Зловмисницю поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманій повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення