У Вінницькій області після ураження струмом дивом вижили батько з 4-річним сином

На Вінниччині батько з 4-річним сином дивом вижили після потужного удару струмом у 220 Вт. Під час ремонту автомобіля чоловік користувався подовжувачем з оголеною розеткою. Дитина взяла її до рук, після чого отримала потужний удар струмом. Рятуючи сина, батько й сам отримав опіки.

“Я пережила всю ніч як на голках. Страшно, що з дитиною. Їдемо у лікарню і боїмося. Але Бог помилував, вберіг нас. Наша дитина все ж залишилася і живою, і здоровою”, – розповіла мати постраждалої дитини Наталя Желіба.

Як пригадує чоловік, коли він почув дитячий план, миттю кинувся шукати сина. “Побачив, як він рукою тримається. Аж дим йде із руки. Розетка з однієї сторони закрита, з іншої була відкрита. Колись раніше досточки прибивали. Переноска не була ізольованою”, – зазначив батько дитини Максим Желіба.

Відтягнувши сина від дроту, чоловік і сам зазнав удару. “Попередньо, звичайно, батько мав знеструмити цей об’єкт, але намагання врятувати сина у будь-який спосіб ледь не коштувало йому життя”, – заявив Олександр Кутовий, керівник відділу ГУ ДНСН України у Вінницькій області.

Максим Желіба від госпіталізації відмовився, його сина триматимуть в лікарні ще тиждень. Кримінального провадження поліція не відкривала. На думку правоохоронців, батьки і без того за недогляд уже заплатили свою ціну.

http://ru.tsn.ua/video/video-novini/v-vinnickoy-ob...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення