У Вірменії зажадали забезпечити захист від п'яних російських військових

 Lenta.ru

Депутат парламенту Вірменії Мартун Григорян попросив керівництво країни розробити механізми контролю над 102-ю російською військовою базою, яка дислокована в місті Гюмрі на півночі республіки. Про це повідомляє видання NEWS.am.

«П'яні російські військовослужбовці представляють загрозу, створюють зайву напруженість у місті. Думаю, що це результат слабкісті і непослідовністі керівництва бази. Якщо керівництво бази не може, то вірменська сторона повинна спробувати щось зробити, створити механізми контролю», — заявив журналістам обраний в Гюмрі депутат.

Григорян додав, що російська і вірменська сторони повинні зробити висновки після «останнього інциденту»

«Є питання довіри, п'яний солдат викликає страх», — зазначив парламентарій

Інцидент з російським військовослужбовцям у Вірменії стався в ніч на 1 лютого, передає «Інтерфакс».

26-річний контрактник Сергій Сурников, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагався вломитися в квартиру одного з будинків в Гюмрі. Він довго бив у двері руками і ногами, вимагаючи відкрити. Господарі квартири викликали поліцію, після чого військовослужбовець був доставлений у відділення, а потім переданий керівництву військової бази

А перед цим інцидентом, 22 січня 2016 року в ході судового процесу визнав свою провину солдат-строковик Валерій Пермяков. Його звинувачують у вбивстві в Гюмрі сім'ї Аветисян: 12 січня 2015 року у власному будинку було застрелено п'ять дорослих і дитина. Через тиждень в лікарні помер поранений піврічний хлопчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення