У Вишгороді викрали 7-річну дівчинку: всі подробиці (фото)

На Київщині між чоловіком і жінкою, які розлучилися, виник черговий конфлікт. Розмінною монетою, як це часто буває, стала дитина колишнього подружжя. Чоловік звинуватив ексдружину у тому, що вона вкрала 7-річну доньку, і викликав поліцію.

Судячи з фото, оприлюдненого на сайті Нацполіції, нічого кримінального не сталося - дівчинка та її мама посміхаються на камеру. Тим часом поліція закликає батьків вирішувати питання щодо виховання дітей в правовому полі.

"7 жовтня до Вишгородського РУП звернувся батько 7-річної дівчинки та повідомив про те, що дитину викрали невідомі особи. Поліцейські встановили, що донька знаходиться зі своєю матір’ю, життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Київської області.

Відомо, що батьки дівчинки розлучилися. Поліція наголошує на тому, що питанням встановлення місця проживання дітей займаються суд та органи опіки.

"Поліція закликає батьків легітимно вирішувати питання стосовно виховання дітей та перш за все перейматися проблемами і потребами дитини. Крім того, зазначаємо, що за неправдиве повідомлення про вчинення злочину передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність", - наголосили у пресслужбі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення