У водія BMW, який брав участь у смертельній погоні в Києві, відібрали права

 СЕГОДНЯ

У водія автомобіля BMW Ростислава Храпачевського, який у лютому брав участь у смертельній погоні в Києві, відібрали права. Про це пише "Сегодня".

Суд вирішив відібрати у Храпачевського на два роки права за низку грубих порушень. А незабаром йому доведеться відповідати ще раз - за спротив вимогам співробітників поліції (за це передбачено відповідальність у вигляді ув'язнення).

Сам Храпачевський на суд не прийшов, і суддя зачитала вердикт у порожньому залі.Нагадаємо, в ніч проти 7 лютого співробітники патрульної поліції в Києві застрелили пасажира автомобіля. Водій машини втікав від погоні.

Протягом 40 хвилин поліцейські безуспішно намагалися наздогнати BMW, який пересувався на дуже високих швидкостях і неодноразово порушив інші правила дорожнього руху, в тому числі виїжджаючи на зустрічну смугу руху. На під'їзді до перехрестя проспекту Перемоги та Кільцевої дороги патрульні після кількох попереджень відкрили вогонь у повітря. Автомобіль не зупинився, після чого вони відкрили вогонь по колесах.

Одна з куль влучила в 17-річного пасажира, жителя Боярки Михайла Медведєва, який згодом помер.Це перший випадок застосування патрульними зброї з летальним результатом.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що справжнім винуватцем трагедії є водій BMW Ростислав Храпачевський. За його словами, той був під наркотиками.

Храпачевський - фігурант кримінальних проваджень у зв'язку з перевезенням наркотиків і наїздом на патрульного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення