У Водяному на Донеччині терористи знищили цілу вулицю (фото)

 УНН

По населеному пункту Водяне, яке розташоване неподалік від Маріуполя, незаконні збройні формування гатили з артилерії калібром 152 мм та 122 мм, а також із мінометів калібром 120 мм. Про це повідомляється на офіційній сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook

За інформацією прес-центру штабу АТО, впродовж трьох днів, з 12 до 14 жовтня, на територію Водяного потрапило більше 700 мін та снарядів.

Вогонь ворог вів з напрямків населених пунктів Ленінське, Заіченко та Комінтернове.

Військовослужбовці української сторони СЦКК, які прибули у Водяне, зафіксували численні розриви мін та снарядів, руйнування житлового сектору та інфраструктури. Внаслідок потужних обстрілів повністю знищено 6 житлових будинків, а 10 отримали значні ушкодження, виведено з ладу лінію електропередач. Незаконні збройні формування практично знищили цілу вулицю у Водяному.

У населеному пункті на момент обстрілу мешкали 11 осіб, які, попри ризик, залишилися у своїх домівках і не змоги виїхати у безпечне місце. Поранення отримала місцева мешканка 1938 року народження, яка була евакуйована у лікарню міста Маріуполя.

Як зазначили у прес-центрі штабу АТО, усі випадки порушення режиму припинення вогню та використання терористами ОРДО заборонених мінськими домовленостями видів озброєння військовослужбовці української сторони СЦКК ретельно задокументували і передали матеріали фотофіксації представникам спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ в Україні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення