У Воронежі чоловік викинувся з 19 поверху, впав на дах позашляховика, сам встав і пішов: відео моменту

У російському Воронежі чоловік випав із балкона 19 поверху на припаркований під багатоповерхівкою позашляховик Nissan X-Trail. Він не просто залишився живим після того, як пролетів 60 метрів, а реально сам підвівся і пішов.

Як повідомляють росЗМІ, які публікують відео моменту "польоту" та наслідків у вигляді потрощеного позашляховика, воронезький "льотчик" після падіння з 19-го поверху лише зламав палець на руці і отримав струс мозку. На місце прибули екстрені служби, які дістали з авто суїцидника-невдаху, після чого передали його медпрацівникам. У цей час він наспівував "Любовь, похожая на сон" Алли Пугачової.

Імовірно, чоловік все-таки намагався накласти на себе руки — у мережі є кадри, як він буквально зависає над огорожею балкону.

Місцеві жителі розповіли, що чоловік був п'яний, а до самого інциденту він щось кричав із балкону житлового будинку. 40-річного щасливчика звуть Артур і він навіть не живе в під'їзді, звідки випав. Артура покинула дівчина. Він купив пляшку настоянки, яблуко і пішов сумувати на 19-й поверх першого під'їзду, в який зміг зайти. Як видно на фото, чоловік розправився з алкоголем, але яблуко вже не подужав.

Так чоловіка діставали з авто, на дах якого він приземлився:

Ось момент самого падіння:

А ось яблуко, на яке не вистачило сил у Артура. На кадрі праворуч він згорнувся калачиком у авто.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення