У впровадженнях ДБР найчастіше фігурують представники Нацполіції

 УНН

У провадженнях, які розслідує Державне бюро розслідувань, найбільше фігурують представники правоохоронних органів. Серед них найчастіше в провадженнях фігурують працівники Національної поліції. Про це у четвер під час брифінгу заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба

"У провадженнях, які розслідує ДБР, найбільше фігурують представники правоохоронних органів. Таких проваджень 2 826", – сказав Труба.

З його слів, на другому місці за кількістю – провадження щодо військових злочинів, таких проваджень 2 294. Проваджень, де учасниками є судді, – 202, високопосадовців – 7.

"Серед представників правоохоронних органів найбільше фігурують працівники Національної поліції – це 2201 особа", – повідомив директор ДБР.

Водночас, він зазначив, що ДБР розслідує справи щодо всіх видів правоохоронців: від патрульного до керівника підрозділу.

"Серед інших правоохоронців, які є учасниками проваджень, 226 з органів прокуратури, 92 провадження з СБУ і 91 провадження з працівниками ДФС", - додав Труба.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення