У загибелі Захарченка "замішаний" Чебурашка: з'явилася цікава деталь вибуху в Донецьку

 СЕГОДНЯ

Перед вбивством ватажка бойовиків т.зв. "ДНР" Олександра Захарченка вибухівка була закладена над вивіскою кафе "Сепар" в Донецьку.

За останніми даними стало відомо, що вибуховий пристрій був встановлений не всередині будівлі (в люстрі), як передбачалося раніше, а зовні – в вивісці, на якій красувався Чебурашка в камуфляжі.

Російські ЗМІ зазначають, що зловмисники явно мали достатньо часу для монтажу складного спрямованого безоболочного вибухового пристрою, знали графік пересування глави "ДНР" і в режимі реального часу привели заряд в дію.

Нагадаємо, в п'ятницю ввечері, 31 серпня, в Донецьку в одному з кафе прогримів потужний вибух, в результаті якого був убитий Захарченко. Як повідомляли підконтрольні бойовикам ЗМІ, постраждали 11 осіб від вибуху, а крім Захарченка, загинула ще одна особа: особистий охоронець ватажка бойовиків – 44 річний житель Донецька В'ячеслав Доценко (позивний "Слов'ян"). Читайте всі подробиці ліквідації Захарченка в Донецьку.

У свою чергу в СБУ назвали свої версії. Голова відомства Василь Грицак вважає, що головною версією причин його усунення можуть бути розбірки на комерційній основі. "Проводиться методична зачистка тих, хто знає занадто багато і у кого на руках кров, тих, хто не потрібен в подальшому як свідки".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення