У Запоріжжі 23-річний рецидивіст побив господаря будинку та обікрав

У Запоріжжі чоловік проник до будинку місцевого мешканця і пограбував його, побивши при цьому господаря. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

"30 квітня близько дев’ятої години невідомий чоловік через незачинені вхідні двері проник до одного з будинків на вулиці Руставелі, який належить 39-річному жителю обласного центру. У цей час у помешканні перебував власник, який намагався завадити 23-річному грабіжнику, але отримав декілька ударів в область обличчя. Зловмисник, скориставшись безпорадністю потерпілого, заволодів його особистим майном, після чого втік з місця скоєння злочину. Загальна сума викрадених речей склала понад 21 тисячу гривень", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий за аналогічні злочини 23-річний місцевий мешканець. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі, за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури, повідомили грабіжнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення