У Запоріжжі BMW на смерть збив пішохода-порушника

У Запоріжжі BMW на смерть збив 68-річного пішохода. Чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

"17 грудня близько 16:30 водій автомобіля BMW 1986 року народження, здійснюючи рух по вулиці Юності в напрямку вулиці Дороніна, допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. У результаті ДТП місцевий мешканець 1953 року народження отримав тяжкі тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні, де того ж дня помер під наглядом лікарів", - йдеться у повідомленні.

У ході слідчих дій автомобіль BMW було вилучено та поміщено на штрафмайданчик. Згідно висновку медичного огляду, водій легковика – тверезий.

Наразі проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

"Поліцейські встановлюють обставини та звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (098)987-94-44 або 102", - звернулись до очевидців у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення