У Запоріжжі чоловік під час сварки в якості аргумента використав гранату

Ввечері 23 листопада під час профілактичних заходів, спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації, виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, працівники Дніпровського відділу та Комунарського відділення поліції, бійці Національної гвардії та Батальйону поліції особливого призначення «Скіф» затримали громадянина однієї з країн кавказького регіону 1989 року народження. Про це повідомляє Нацполіція України

"Іноземець у стані алкогольного сп’яніння прийшов із боєприпасом до одного із кафе неподалік автовокзалу, де працює його знайома. Під час раптово виниклої сварки чоловік почав погрожувати їй гранатою. Одна із працівниць закладу викликала поліцію. Правоохоронці затримали зловмисника. Ніхто із працівників кафе та відвідувачів не постраждав.

Зловмисик раніше вже був засуджений за скоєння крадіжок і перебуває на випробувальному терміні. Окрім того, іноземець перебував на території України із порушенням законодавства.

На сьогодні вилучені граната РГД-5 та запал УЗРГМ до неї направлені на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру",-йдеться у повідомленні

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Також у діях фігуранта вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення