У Запоріжжі легковик на смерть збив пішохода, поліція шукає свідків події (фото)

У Запоріжжі напроти ТЦ "Сіті Мол" 27 вересня легковик збив пішохода, який від отриманих травм помер у лікарні. Правоохоронці просять свідків відгукнутися. Від цього залежить доля водія автівки.

Як повідомляє прес-служба Наполіціі, потерпілий перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Чоловік 59 років отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом ребер, закриту травму живота, закритий перелом лівого стегна, відкритий перелом кісток передпліччя зліва і був госпіталізований до лікарні, де згодом і помер.

Зазначається, що близько 19:20 до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим. На місці події співробітники поліції встановили, що водій автомобіля "BMW-520I" 1988 року народження, здійснюючи рух по проїжджій частині Набережній магістралі, від вулиці Кріпосній в напрямку вулиці Запорізькій збив пішохода 1962 року народження, який перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Автомобіль був вилучений і поміщений на штрафмайданчик до закінчення слідчих дій. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозапису, що стосуються вказаної події, з проханням відгукнутися і звернутися по телефону (098) 590-65-92, 098-862-72-92 або 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення