У Запоріжжі на хабарі попався чиновник "Укроборонпрому"

 СЕГОДНЯ

У Запоріжжі на хабарі попався начальник одного з відділів "Запорізького державного авіаційного ремонтного заводу "МіГремонт", який входить до складу держкорпорації "Укроборонпром". Про це повідомили в прес-службі Військової прокуратури Південного регіону України.

"Викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення ДП "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт" Державного концерну "Укроборонпром", – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, чиновник вимагав від директора приватного підприємства "відкат" за безперешкодне укладання договорів на поставку продукції заводу в розмірі 10% від суми договору.

У грудні хабарник отримав частину обумовленої суми – 4700 гривень, передача якої відбувалася під контролем правоохоронців, а 4 січня, після отримання другої частини хабара в розмірі три тисячі гривень, чиновник був затриманий.

"Зараз проводяться першочергові слідчі дії. Військовою прокуратурою зазначеній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", - заявили в прокуратурі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення