У Запоріжжі перехожим під ноги кинули гранату: поранено трьох людей

У Запоріжжі поліцейські оголосили розшук чоловіка, який кинув під ноги перехожим гранату. В результаті поранення отримали три людини.

Інцидент стався 14 листопада близько 19:00 на вулиці Воєнбуд у Шевченківському районі міста, повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції.

На місці вибуху правоохоронці з'ясували, що перед вибухом невідомий погрожував перехожим гранатою, а потім шпурнув її їм під ноги і зник у невідомому напрямку.

Постраждалих, 1986, 1989 і 1996 років народження з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували. Варто зазначити, що жоден з поранених не має відношення ані до політики, ані до криміналу: один з них – студент, ще двоє – працівники підприємств.

В даний час встановлюється місцезнаходження підривника, на який орієнтований весь особовий склад поліції області. За фактом замаху на умисне вбивство відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше в Миколаєві поліція затримала п'яного чоловіка з бойовою гранатою Ф-1, який прямував до знайомого, щоб йому "помститися".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення