У Запоріжжі під час сварки жінка зарізала співмешканця

 УНН

Запоріжжі під час сварки жінка нанесла смертельне ножове поранення своєму співмешканцю. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області

Повідомляється, що 20 жовтня о 21:08 до Вознесенівського відділення поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що виявлено труп чоловіка 1985 року народження із ножовим пораненням.

"Працівники кримінальної поліції встановили, що близько 20:30 в квартирі будинку по вулиці Перемоги в місті Запоріжжя після вживання спиртних напоїв та під час раптово виниклої сварки ножове поранення потерпілому нанесла співмешканка. Від отриманої травми чоловік помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що жінку 1971 року затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення