У Запоріжжі підлітки побили безхатька до крові, знімаючи це на відео

У Запоріжжі 13-річні підлітки побили літню людину і зняли це на відео. Жорстоких малих дурнів затримали поліцейські, і в результаті вони півдня проплакали в райвідділі поліції. Виявилось, що обидвоє неповнолітніх хлопців – переселенці з тимчасово окупованої території Пологівського району.

Свою жертву – безхатченка – вони знайшли на Гребному каналі, на місці покинутої станції Дитячої залізниці. Діти били чоловіка і кидали в нього каміння, внаслідок влучання у нього поранення ока. Про стан чоловіка наразі нічого невідомо. На місці, де стався напад, його немає.

Відео знущань над безхатьком публікують місцеві телеграм-канали. На кадрах видно, як один із підлітків завдавав ударів ногою чоловіку. Той, втративши рівновагу, впав.

Увага! Відео містить сцени насилля.

У поліції Запорізької області повідомили, що підлітки познущались над своєю жертвою 9 квітня о 12:00.

"На одній із зупинок тимчасово непрацюючої дитячої залізниці 13-річний підліток наніс удари безхатьку, а його одноліток знімав протиправні дії товариша на його ж мобільний телефон. У молодшого фігуранта правоохоронці вилучили гаджет, при перегляді якого виявлено відео побиття чоловіка, яке вже розійшлося в соціальних мережах", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели з хлопцями та їхніми батьками роз’яснювальну бесіду щодо неприпустимості вчинення аналогічних дій.

Затримані підлітки кілька годин провели у райвідділі та явно були дуже налякані та майже весь час плакали, пише місцеве видання ZаБор.

У зв’язку з тим, що неповнолітній фігурант не досяг віку кримінальної відповідальності, до нього будуть застосовані примусові заходи виховного характеру.

Наразі вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За невиконання обов'язків щодо виховання дітей їм загрожує попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення