У Запоріжжі побилися дві дівчини-поліцейські

 ТСН

У Запоріжжі стався конфлікт між двома дівчатами-патрульними, в результаті чого виникла бійка на очах у колег.

Як передає ТСН, бійка сталася в будівлі головного управління Національної поліції Запорізької області під час отримання поліцейськими службових посвідчень.

В результаті бійки інспектор Аліна Курило була госпіталізована і провела в лікарні 10 днів.

Одна з дівчат образилася на те, що її не пропустили поза чергою. Виникла сварка, яка переросла в бійку.

Постраждала Аліна довгий час чекала результатів службової перевірки. Але неофіційний відповідь колег патрульну приголомшив: винуватиці конфлікту нічого не буде. Вражена лейтенант звернулася в прокуратуру із заявою на кривдницю.

Але звинувачення в симуляції службового розслідування відкидають, мовляв, про все вчасно повідомили Київ, а тепер чекають відповідного наказу із столиці.

«Як тільки з Києва нам повернеться наказ, тоді ми передамо вже всі пояснення, виписки з лікарні, пояснення інспекторів, які були на той час в ГУ НП і буде прийнято рішення керівництвом департаменту», — пояснив керівник патрульної поліції Запоріжжя Роман Пилипенко.

Патрульна, яку звинувачують у побитті, намагалася перейти в Дніпро, але там їй відмовили.

«Дійсно, вона подавала рапорт на роботу в патрульний поліції Дніпра, але рапорт не підписаний. Юлія Панасенко в поліції Дніпра не працює», — підкреслила прес-секретар патрульної поліції Дніпра Юлія Курочкіна.

Після цього місцеве керівництво відправило офіцера Панасенко на курси, але спілкуватися з журналістами вона поки відмовляється.

«Я не можу з приводу цього питання давати інтерв'ю. У нас всі інтерв'ю дає прес-секретар», — заявила офіцер по телефону.

За результатами службової перевірки не було жодної реакції, після чого Аліна Курило подала на свою колегу заяву в прокуратуру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення