У Запоріжжі попрощалися з 26-річною лікаркою, яка загинула під час пожежі (фото, відео)

Сьогодні відбулася церемонія прощання з Ольгою Глівою. Дівчині, яка загинула в пожежі, було 26 років. Як відомо, причиною пожежі в інфекційній лікарні в Запоріжжі міг стати витік кисню, в результаті якої сталося загоряння в одній з палат.

Як пише Depo.Запорiжжя, з дівчиною, яка працювала лікарем-анестезіологом, попрощалися в фойє Запорізького академічного обласного театру юного глядача. Ольга була дуже активною і комунікабельною. Дівчина брала участь в різних молодіжних проектах, захоплювалася читанням і писала вірші.

На церемонію прощання прийшли навіть люди, які не знали Ольгу за життя. Вони зізналися, що були шоковані трагедією, яка сталася в інфекційній лікарні.

Велика частина учасників церемонії несли загиблій дівчини білі і червоні троянди. Білосніжну труну з тілом Ольги встановили у фойє театру, поруч весь час сиділи батьки дівчини.

Мати і батько плакали всю церемонію. Батькові стало погано, йому викликали бригаду швидкої допомоги. До кінця церемонії медики залишалися поруч, щоб допомогти, якщо стан його здоров'я знову погіршиться.

За словами батьків, вони збираються відвезти свою загиблу дочку на малу батьківщину - в Кропивницький. Саме в Кропивницькому 7 лютого 2021 року відбудуться похорони.

Коли Ольга Глива перебралася в Запоріжжя, відразу ж вступила до місцевого медичного університету. У ВУЗі говорили, що Ольга була однією з кращих студенток, багато хто вважав, що медицина є її покликанням. Про це говорять і знайомі Ольги. За їх словами, дівчина постійно переживала через своїх дипломні роботи, намагаючись зробити все ідеально. Також Ольга регулярно спілкувалася з пацієнтами, і завжди була добра по відношенню до них. Ольга почала працювати в інфекційній лікарні з серпня 2020 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення