У Запоріжжі провернули квартирну аферу з мерцем

 Обозреватель

У Запоріжжі аферист продав чужу квартиру від імені померлого господаря.

Раніше не судимий житель дізнався від товариша по чарці, що в одній з квартир дев'ятиповерхівки Бородінської мікрорайону лежить труп, пише газета " Верже ".

Шахрай купив у нього правовстановлюючі документи на квартиру, але коли прийшов в житло, то труп вже забрали в морг. Сусіди, відчувши сморід, викликали поліцію.

Правоохоронці почали перевірку за фактом смерті, а паспорт померлого доклали до справи.

Тоді аферист придумав невелику схему. Він домовився з бомжем, який має паспорт, щоб той прикинувся далеким родичем померлого. Потім бомж уклав договір на поховання померлого з похоронної контори. Представник контори разом з чоловіком забрали паспорт, передали його шахраєві.

Той вклеїв своє фото в паспорт померлого і, знайшовши купувальницю на житло, оформив в нотаріальній конторі договір купівлі-продажу від імені померлої людини. А потім за допомогою бомжа зняв з реєстрації Дніпровського району померлу людину.

Дочка померлого дізналася про смерть батька і про те, що квартира продана лише через кілька місяців, після чого звернулася в поліцію.

Обвинувальний акт щодо афериста спрямований до Ленінського райсуду Запоріжжя. Шахраєві, який під час слідства визнав вину, загрожує до трьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення