У Запоріжжі вдарили ножем активістку

У Запоріжжі зловмисник напав з ножем на жінку і втік, повідомляє поліція. В Асоціації національних меншин Запорізької області заявляють, що постраждала - керівниця громадської організації "Запорізький ромський центр "Лачо Дром" Анжеліка Бєлова

“У під’їзді будинку по вулиці Європейській невідомий наніс жінці ножове поранення та зник з місця події. Тривають оперативно-розшукові заходи. Потерпілу госпіталізовано до лікарні”, — повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Так, повідомляється, що сьогодні, о 12:20 до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставлено жінку з ножовим пораненням.

Поліцейськими встановлено, що у під’їзді будинку по вулиці Європейській у місті Запоріжжя, невідомий чоловік спричинив ножове поранення жінці 1995 року народження та зник.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи та місцезнаходження зловмисника.

Водночас президент Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаль Хамдані на своїй сторінці у Facebook повідомив, що жінкою, яка постраждала під час нападу, була саме Бєлова.

“... в Космічному мікрорайоні Запоріжжя, на вулиці Європейської напали на відому активістку Анжеліку Бєлову. Дівчина є керівником громадської організації “Запорізький ромський центр ”Лачо Дром" і дружиною запорізького громадського діяча, лідера організації “Антікорупційній рух Запоріжжя“ Костянтина Бєлова”, — написав Хамдані.

З його слів, зловмисник після довгого переслідування напав на Анжеліку в під’їзді і завдав удар ножем в область серця.

“Зараз дівчина в реанімації. Її оперують”, — додав він.

Пізніше з'явилась інформація, що Анжеліка отямилась.

"Операція пройшла успішно. Лікарі кажуть, що все буде добре", - уточнив Хамдані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення