У Запоріжжі вилучили наркотики майже на два мільйони гривень

 УНН

У жителя Бердянська вилучили майже 6 літрів наркотичної речовини "опій екстракційний", прекурсори та 4 кг маку. Так, раніше судимий наркоділок мав виробити 18 літрів готового до вживання опіуму, який за цінами "чорного ринку" коштував би близько 2 мільйонів гривень. Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності НПУ Сергій Дереза.

Вилучене правоохоронці направили на експертизу. Все це житель Бердянська планував збути в місті, на прилеглих територіях, а також в Запоріжжі. Крім того, крім господаря в його будинку був знайомий, який приходив в гості, щоб вживати наркотики.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, згідно з якими правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення