У Запоріжжі винесли вирок грабіжникові, який грабував аптеки заради виплати кредитів

 УНН

Орджонікідзевський суд Запоріжжя виніс вирок у вигляді трьох років умовно громадянину, який здійснив понад 10 пограбувань аптек і магазинів міста. При пограбуванні чоловік погрожував незарядженим пневматичним пістолетом. Про це стало відомо з реєстру судових рішень.

Як з'ясувалося, чоловік має на утриманні малолітню дитину і жінку, яка перебуває у відпустці по догляду за дитиною. Обвинувачений повністю визнав свою провину і виплатив нанесений потерпілим збитки.

У суді він зізнався, що мав заборгованість по кредитах і неодноразові погрози з боку колекторських фірм. Тому практично все награбоване він направляв на погашення заборгованості.

З огляду на всі обставини і позитивну характеристику обвинуваченого (раніше не судимий, одружений, має сина, постійне місце проживання та характеристики за місцем проживання, а також з попередніх місць роботи), а також те, що потерпілі не наполягають на призначенні йому суворого покарання і не мають до нього матеріальних чи моральних претензій, суд виніс вирок у вигляді трьох років позбавлення волі умовно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення