У Запоріжжі водій відмовився везти військового з АТО у маршрутці

Водій маршрутки відмовився безплатно везти військового АТО у Запоріжжі. При цьому образив всіх військовослужбовців, які захищають Україну.

Про це повідомив учасник бойових дій на сході України боєць Олексій Христенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Я їхав з роботи додому зайшов у маршрутку 74 на зупинці вул. «Чарівна». Водій в агресивній формі відмовив мені в наданні безкоштовного проїзду, користуючись тим, що немає сидячих місць. Я відповів, що не вийду і запропонував у разі відмови викликати поліцію, на що водій погодився. Приїхавши на кінцеву зупинку, я це і зробив. Хоча мені потрібно було виходити на кілька зупинок раніше», - розповів він.

До конфлікту приєднався інший водій на кінцевій зупинці.

«У матерній формі ображав мене і матерно ображав героїв, які воюють за нашу країну. Погрожував особисто мені фізичною розправою. Не для цього ми боремося за нашу державу як на фронті, так і тут. Не за те мої брати лили і продовжують лити свою кров, щоб будь-яка гнида таке дозволяла», - продовжив боєць АТО.

«Завтра, 28 квітня о 10:00 в управлінні транспорту та зв'язку по вул. Шкільна, 2, організована зустріч із начальником управління та фірмою-перевізником», - написав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення