У Запоріжжі з переслідуванням затримали п'яного водія, який збив трьох жінок (відео)

 Апостроф

У Запоріжжі п'яний водій збив трьох жінок на пішохідному переході, після чого спробував втекти від переслідування патрульних поліцейських.

Відзначається, що 19-річний чоловік разом з дівчиною випили спиртного, після чого поїхали кататися на чужому автомобілі Mazda. У 50-ти метрах від поста патрульних троє дівчат переходили дорогу на дозволяючий сигнал світлофора, коли в них врізалося авто. Після інциденту водій відразу натиснув на газ і спробував втекти від переслідування патрульних дворами, де тільки дивом не збив ще й жінку з дитиною на тротуарі.

Правоохоронці транслювали в радіоефір прохання про допомогу, після чого авто поліції охорони перегородило порушнику дорогу, і зловмисник в'їхав в нього. Після нової ДТП пара вилізла з машини і спробувала втекти від переслідування вже пішки, але була оперативно затримана.

З'ясувалося, що у водія не було водійського посвідчення. Проти нього складають протоколи відразу по декільком порушенням.

Одна з постраждалих дівчат відмовилася від госпіталізації, в той час як дві інші були відпущені після надання на місці необхідної медичної допомоги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення