У Запоріжжі з вікна 5 поверху випала 2-річна дівчинка (фото)

У Запоріжжі з вікна випала дворічна дівчинка. Унаслідок падіння з вікна п’ятого поверху дитина отримала численні тілесні ушкодження. Наразі вона перебуває у реанімаційному відділенні одного з міських медзакладів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

"Дівчинка, залишившись в кімнаті без нагляду батьків, забралася на підвіконня. Виглядаючи на вулицю, мала сперлась на москітну сітку, яка не витримала її ваги. У результаті падіння з п’ятого поверху дитина отримала тілесні ушкодження. Її негайно було госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 (Нещасний випадок) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування встановлюються причини та обставини події.

Поліцейські дали кілька порад, як подбати про безпеку дітей:

  • не відкривайте навстіж вікно в присутності малечі, а якщо відчинили, то весь час тримайте дитину у полі зору, а ще краще – вийдіть з нею до іншої кімнати;
  • не ставте біля вікон меблі, щоб діти не змогли вилізти на підвіконня;
  • не провокуйте інтерес малюків до ігор біля вікон та самі не сідайте на підвіконня. Визираючи у вікно, діти копіюють дії дорослих.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення