У Запоріжжі затримали чоловіка, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)

Раніше засуджений чоловік в стані алкогольного сп’яніння вступив у статеві відносини зі школяркою. Працівники поліції оголосили йому про підозру у скоєнні особливо тяжкого кримінального правопорушення і затримали в порядку статті 208 КПК України. Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

7 березня о 23:30 до відділення поліції № 1 Запорізького районного управління поліції звернулась жінка 1999 року народження, яка заявила, що у квартирі по вулиці Оптимістичній у Заводському районі її співмешканець зґвалтував 13-річну сестру.

На місце події невідкладно прибули слідчо-оперативна група відділення поліції, та працівники сектору кримінальної поліції. Правоохоронці встановили, що раніше засуджений чоловік 1993 року народження, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, використав безпорадний стан малолітньої потерпілої і неможливість чинити опір та вступив з останньою у статеві відносини природнім способом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Поліція затримала чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділення поліції №1 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області за погодженням з місцевою прокуратурою №1 йому оголошено про підозру у скоєнні особливо тяжкого кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення