У Запоріжжі затримали нетверезого водія, авто якого перебуває у розшуку​

 УНН

Запорізькі поліцейські затримали водія позашляховика, який перебував у стані алкогольного сп'яніння та мав при собі зброю.Крім цього, його авто знаходиться у розшуку. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції міста

Вчора по вул.Незалежної України у Запоріжжі близько 23:45 інспектори патрульної поліції помітили автомобіль Toyota Land Cruiser, що рухався із забрудненим номерним знаком.

Зупинивши авто, полісмени попросили водія усунути правопорушення. Під час спілкування з чоловіком, у нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування на місці зупинки за допомогою спеціального приладу Drager.

Результат тесту виявився позитивним - 0,79 проміле алкоголю (дозволена норма - до 0,2 проміле). На водія склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння).

У ході поверхневої перевірки авто, поліцейські знайшли вогнепальну зброю із відповідними дозвільними документами. Також, в авто знаходилися два предмети, схожих на ножі. Водій пояснив, що використовує їх у побуті. Через підозру, що ці предмети насправді є холодною зброєю, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Перевіривши авто за базою даних, охоронці порядку з'ясували, що транспортний засіб знаходиться у розшуку Державною виконавчою службою. У зв’язку з цим, Toyota Land Cruiser евакуювали на штрафмайданчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення