У Запоріжжі жінка влашувала бордель (відео)

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми викрили жительку Запоріжжя, яка організувала надання сексуальних послуг за викликом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції в Запорізькі області отримали інформацію про те, що на території міста Запоріжжя жінка втягнула в зайняття проституцією жінок, орендує для них квартиру та розповсюджує оголошення про послуги сексуального характеру в мережі Інтернет.

Оперативники спільно зі слідчим провели санкціонований обшук в помешканні за місцем функціонування борделю та місцем мешкання 33-річної фігурантки. Поліцейські вилучили речові докази протиправної діяльності.

Правоохоронці встановили, що жінка орендувала квартиру, в якій за встановленим графіком «працювали» чотири дівчини. Останні надавали клієнтам послуги сексуального характеру за грошову винагороду в сумі від 800 до 1500 гривень. Також дівчата надавали «послуги» клієнтам в саунах та готелях Запоріжжя. З метою пошуку клієнтів для борделю жінка розмістила об’яву з номерами телефонів в мережі Інтернет.

На даний час вирішується питання про обрання правопорушниці запобіжного заходу та встановлюється коло осіб, причетних до вказаного кримінального правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вирішується питання щодо складання протоколів за ст. 181¹ (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно повій.

Нагадаємо, що правоохоронці викрили двох мешканців Запоріжжя, які організували протиправну діяльність з надання сексуальних послуг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення