У Запорізькій області на хабарі погоріли керівники РДА та райради

 СЕГОДНЯ

Працівники прокуратури Запорізької області спільно з співробітниками Національної поліції України затримали голову Новомиколаївської районної державної адміністрації та Новомиколаївської районної ради Запорізької області, які організували схему з вимагання хабарів.

"На сьогодні слідчими прокуратури області в своїх робочих кабінетах затриманий в порядку ст. 208 КПК України голова Новомиколаївської РДА Запорізької області і голова Новомиколаївської райради області, які вимагали від фізичної особи – підприємця та отримали неправомірну вигоду в розмірі 27 тис. грн. За вирішення питання про виділення земельних ділянок на території району загальною площею 20 га під ведення сільськогосподарського товарного виробництва, з наступним укладенням угоди про його користуванні терміном на 15 років", – повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook в четвер.

Під час обшуку у голови Новомиколаївської райради виявлена і вилучена частина раніше обумовленої хабара в розмірі 7 тис. грн.

Наразі проводяться обшуки та інші першочергові слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення