У Запорізькій області від вибуху загинув чоловік: подробиці НП

Правоохоронці встановили обставини загибелі 35-річного чоловіка. Потерпілий за місцем мешкання підірвав себе гранатою. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Запорізькій області

9 жовтня до Великобілозірського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в будинку стався вибух.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники Вибухотехнічного управління, криміналістичної лабораторії.

Встановлено, що близько 16 години 35-річна жінка прийшла додому та побачила свого 35-річного чоловіка на дивані непритомним та поряд 5 блістерів з-під пігулок. Жінка викликала швидку. Медичні працівники намагались привести до тями чоловіка та побачили гранату. Всі вибігли з будинку на вулицю та зателефонували до поліції. А вже за кілька хвилин в будинку пролунав вибух. Поліція з’ясувала, що потерпілий раніше неодноразово виказував наміри покінчити життя самогубством. Окрім загиблого від вибуху ніхто не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України із позначкою «самогубство». Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що поліцейські затримали чоловіка, який під час сварки у Дніпровському районі Запоріжжя вбив одного чоловіка, а іншого – поранив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення