У Запорізькій області вовк напав на селян

 СЕГОДНЯ

У Запорізькій області вовк покусав трьох селян. Всі постраждалі в лікарні.

"Вовк напав ззаду, намагався збити з ніг, покусав мені руку. Великий такий, худий, ребра стирчать. Злякався, так, звичайно ... Вижити хотілося, коли почав гризти, захищався", – розповідає Юрій Фарватов, потерпілий.

Вовк нападав на людей на околиці села Осипенко Бердянського району. Першою жертвою стала пенсіонерка, яка пасла кіз. Помітивши вовка, почала відганяти його палицею. Тварина не втекла, а навпаки, почала гризти пенсіонерку. Їй на допомогу, почувши шум, кинулася сестра. Зараз обидві в лікарні одна в задовільному, інша в стані середньої тяжкості, її тільки перевели з реанімації. У неї сильно погризені голова і плечі. З журналістами не спілкуються. Лікарі роблять все, щоб не розвинувся сказ і не нагноїлися великі рани.

Вовк дуже обережна тварина і полює переважно вночі, щоб прийшов вдень у село, для них це не типово, відзначають експерти.

"Швидше за все, це сказ, тому що просто так вовк на дачних масивах вдень не гуляє. Якщо він вдень виходить полювати, це вже говорить про ненормальне здоров'я вовка", – говорить Єліванов Максим, мисливствознавець бердянського лісгоспу.

Вовка зловили і вже направили на обстеження, щоб з'ясувати, чи хворів на сказ. Результати обіцяють вже в найближчі години.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення