У житловому будинку Києва стався вибух

 Корреспондент

У підвалі будинку зірвали банки з фарбою.У житловому будинку на столичній Оболоні стався вибух, повідомляє поліція Києва в понеділок, 11 січня. На місці події правоохоронці виявили корпус піротехнічного виробу і банки з-під фарби. В результаті вибуху ніхто не постраждав.

Встановлено, що двоповерховий будинок належить киянину і його дружині, яка перебуває на лікуванні в лікарні. Правоохоронцям 75-річний власник пояснив, що близько 04:00 почув вибух. Коли спустився на перший поверх будівлі, помітив дим у підвальному приміщенні і понівечені двері, стіни і сходи. Чоловік одразу викликав аварійні служби і співробітників поліції.

Під час огляду з місця події вилучили залишки обвугленого дерев'яного ящика із залишками речовини, схожої на фарбу, і корпус піротехнічного виробу. Вилучені речі направили на експертизу.

"За попередньою інформацією вибухотехніків, причиною вибуху стало загоряння дерев'яного ящика, що спричинило нагрів банок з фарбою, які були в ньому. У результаті відбулося випаровування фарби, що і спричинило вибух", - зазначили в поліції.

Слідчий відділ почав кримінальне провадження за статтею "умисне знищення або пошкодження майна". З'ясовуються всі обставини інциденту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення