У Житомирі 10-річний хлопчик розстріляв перехожого

У Житомирі копи почали розслідування інциденту зі стріляниною , В результаті якого 38-річний чоловік отримав поранення в скроню.

Як повідомили в обласному управлінні Нацполіціі, з'ясувалося, що поранення потерпілому завдав 10-річний хлопчик, який вистрілив з пневматичної рушниці з балкона своєї квартири.

"У житомирський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарню звернувся житель обласного центру з пошкодженням в області скроні. Лікарі зафіксували гематому і виявили в ній кулька від пневматичної зброї", – йдеться в повідомленні.

Чоловік додав, що поранення він отримав, перебуваючи недалеко від багатоповерхівки – він відчув різкий біль у скроні і зрозумів, що отримав поранення.

Перевіряючи повідомлення про ймовірне пострілі з вікна багатоповерхівки, поліцейські організували відпрацювання будинку – саме так вони і розшукали потрібну квартиру.

"Як з'ясувалося, в чоловіка потрапив 10-річний хлопчик. На той момент він перебував один дома. В присутності батьків школяр зізнався, що знайшов в квартирі пневматичну рушницю і вирішив випробувати його, вистріливши з вікна. Зброя належить батькові дитини" , – заявили в поліції.

Відомості за фактом події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "хуліганство". Зброю було вилучено. Зараз з'ясовуються причини, за якими рушницю зберігалося в доступному для дитини місці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення