У Житомирі горів гуртожиток коледжу, постраждали дві студентки

Житомирська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження у справі щодо пожежі у гуртожитку коледжу, під час якої постраждали дві студентки. Про це повідомили у пресслужбі Житомирської обласної прокуратури.

Пожежа в гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу сталася вночі 20 жовтня. Повідомлення до Служби порятунку "101" надійшло о 00:51.

"Пожежа виникла в одній із кімнат на п’ятому поверсі гуртожитку. Рятувальниками було організовано евакуацію 107 осіб. Вже о 01:16 пожежу ліквідовано. Через отруєння продуктами горіння до центральної дитячої міської лікарні госпіталізовано двох дівчат 15 та 16 років. Вогнем знищені матрац та розетка, пошкоджені ліжко та стеля", - розповіли у ГУ ДСНС України у Житомирській області.

У свою чергу у прокуратурі повідомили, що пожежа сталася через мешканців сусідньої кімнати. Вони ввімкнули обігрівач, а самі пішли у справах. О першій годині ночі прилад загорівся, унаслідок чого виникла пожежа, чадний газ від якої проник до суміжної кімнати, де відпочивали двоє дівчат.

Загоряння пожежники оперативно ліквідували, потерпілих оглянули медики. Наразі їхній стан здоров’я задовільний, студентки повернулися до навчання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення