У Житомирі хлопець потрапив цеглою в голову поліцейському

 СЕГОДНЯ

Житель Житомира, якого прийшли перевірити співробітники карного розшуку поліції 20 серпня, побачивши правоохоронців, почав тікати і кинув в них цеглу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"20 серпня оперативники карного розшуку поліції перевіряли за місцем проживання жителя Житомира, який зовні схожий на підозрюваного У скоєнні особливо тяжкого злочину. Чоловік на появу правоохоронців відреагував агресивно і намагався втекти, при цьому травмував двох з них. Зараз він затриманий", – йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, 25-річний чоловік, почувши, що в двері його квартири стукають поліцейські, спустився через балкон на нижній поверх і вийшов через двері квартири знайомої. Оперативники зрозуміли маневри молодИКА і кинулися за ним навздогін.

"Біля під'їзду на нього чекала ще одна працівник поліції, яка затримала втікача на якийсь момент, але він збив 22-річну дівчину з ніг і побіг. Відчувши, що слідчі його наздоганяють, молодик кинув цеглину, потрапивши 27-річному оперативнику в голову. Інший – затримав втікача", – додали в прес-службі.

Правоохоронці повідомляють, що за фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК. У поліції також уточнили, що за умисне заподіяння поліцейським тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов'язків затриманому може загрожувати до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення