У Житомирі штурмували квартиру рецидивіста

 СЕГОДНЯ

У Житомирі спецпідрозділ поліції затримав чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Як з'ясувалося, 8 жовтня в під'їзді однієї з багатоповерхівок знайшли тіло чоловіка з розбитою головою. Поліцейські з'ясували обставини вбивства і затримали підозрюваного – одного з мешканців будинку.

Убитим виявився 59-річним мешканцем сусіднього будинку. Як з'ясувалося, чоловік час від часу навідувався до підозрюваного. Оскільки він не відчиняв двері і забарикадувався в квартирі, чоловіка затримали за допомогою спецпідрозділу "ТОР". У квартирі знайшли ймовірні знаряддя вбивства.

"Затриманий – 65-річний чоловік, який неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів. Зараз він дає свідчення про обставини вбивства. Попередньо, на момент конфлікту і загиблий, і затриманий перебували в стані алкогольного сп'яніння", – розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Копи проводять досудове розслідування за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення на термін до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення