У Житомирі сміттєвоз на смерть спресував чоловіка, який спав у сміттєвому баку (фото)

У Житомирі в районі Польової знайшли в сміттєвому баку чоловіка без ознак життя. Поліція встановила особу людини і нині вивчає обставини його смерті. Про це "Суспільному" розповіла речниця Головного управління Нацполіції у Житомирській області Вікторія Дубовик.

За її словами, у сміттєвому баку знайшли 46-річного житомирянина.

"Повідомлення про виявлення у сміттєвому баку в мікрорайоні Польовій міста Житомира тіла чоловіка без ознак життя надійшло до поліції ввечері 12 квітня. На місце виїхала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Нині фахівці судово-медичної експертизи встановлюватимуть причини смерті. Нині триває слідство", – розповіла Вікторія Дубовик.

Пізніше у Житомирському районному управлінні поліції повідомили, що це сталося після навантаження сміття з контейнеру в спецавтомобіль.

"Згідно з показами свідків, чоловік за життя зловживав алкогольними напоями та незадовго до події його бачили сплячим у контейнері, прикиданого сміттям. Попередньо, під час вивантаження відходів у кузов сміттєзбирального автомобіля чоловік потрапив під спеціальний прес. Відповідно до висновків експертів, причиною його смерті стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів", - зазначили в поліції.

Нині слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) КК України. Згідно з чинним законодавством, таке діяння карається обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення