У Житомирі Volkswagen на зустрічці зіштовхнувся з тролейбусом, загинув поліцейський

Заступник начальника вiддiлу УІАП ГУНП в Житомирській області Ігор Мороз загинув під час виконання службових обов’язків у результаті ДТП на Чуднівському мосту у Житомирі. Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

"15 січня капітан поліції Ігор Мороз виїхав на власному автомобілі Volkswagen Polo для виконання службового завдання і потрапив у ДТП у місті Житомирі. Від отриманих травм поліцейський загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:40 на Чуднівському мосту в обласному центрі.

"Попередньо, керманич автомобіля Volkswagen Polo, 35-річний житомирянин, рухаючись по вул. Чуднівській, на мосту виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося бокове зіткнення з тролейбусом. У результаті ДТП водій легковика загинув на місці події. Також травми отримала одна з пасажирок тролейбуса, 47-річна жителька міста Житомира. Жінці було надано медичну допомогу без ушпиталення", - повідомили правоохоронці.

У поліції додали, що загиблий за освітою - військовий-зв’язківець, після закінчення Житомирського військового інституту, більше 5 років віддав Збройним Силам України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2014 році і був у різних підрозділах. З 2018 року, як висококваліфікований фахівець, призначений заступником начальника відділу зв’язку та телекомунікацій (нині - вiддiл телефонних комунiкацiй, структурованих кабельних систем, відео, аудiосервiсiв та електронних засобів контролю управління iнформацiйно-аналiтичної пiдтримки ГУНП у Житомирській області).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення