У Житомирській області "швидка" потрапила у смертельну ДТП (фото)

У місті Коростень сталося зіткнення автомобіля швидкої допомоги та легковика, в результаті чого загинула одна людина і ще троє постраждали. Про це повідомляє управління Нацполіції в Житомирській області.

Аварія трапилася на перехресті автодороги Київ-Ковель із вулицею Сергія Кемського. В автомобілі екстреної допомоги Toyota Land Cruiser Prado 150, який рухався за викликом із проблисковими маячками синього кольору із села Бехи Коростенського району, перебували водій, медпрацівник і неповнолітня пацієнтка з матір'ю. У ВАЗ-21104 їхав водій і три пасажири.

За попередніми даними, водій ВАЗа, 31-річний житель села Калинівки, проїхав на червоний сигнал світлофора, в результаті чого і сталася ДТП. Травми отримали фельдшер, 1976 р.н., житель райцентру і троє чоловіків - пасажири ВАЗа, 1994, 1969 і 1976 р.н. Останній від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Зараз триває встановлення всіх причин і обставин події в рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею про порушення правил дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення